Járványbiztos kódex alapján nyitnak ki idén az etyeki pinceajtók

  Kinyitnak a pinceajtók az etyeki Gasztrosétányon szeptember 5-én és 6-án, csak egy kicsit light-osabban, mint szoktak. Ez azt jelenti a szervezők szerint, hogy az Őszi Piknik LIGHT hangulata ugyanolyan jó lesz, csak a járványügyi szabályokra sokkal inkább odafigyelnek majd.

  Forrás: Etyeki Piknik / Facebook.com

  Az ingyenes e-tyek alkalmazásban minden vendégváró programját, a helyszínek befogadóképességét és a szükséges útbaigazító információkat is megtaláljuk, így sehol sem érhet minket nagy meglepetés, ami a maszkviselési vagy a kézfertőtlenítési szabályokat illeti – olvasható az Etyeki Piknik oldalán.

  De a Piknik Kódexben az is áll, hogy a vendégváróhelyek alkalmanként módosított idősávokban, az aktuális hivatalos intézkedésekhez igazodva tartanak nyitva. A vendégeknek ezért érdemes előre tájékozódniuk, és helyeket foglalniuk online. A férőhelyek minden helyszínen máshogy alakulnak, amíg a Halmi Pincénél csak 12 fő ülhet le egyszerre, addig a Debreczeni Pincénél, ahol kóstolni és vásárolni is lehet, 500 férőhelyet számolnak.

  A bor- és piknik ételek, különleges fogások kóstolása mellett részt vehetünk majd vezetett e-bike túrán, délutáni és esti koncerteken, rendhagyó pincetúrán vezetett borkóstolóval, sétalovagláson, hangszersimogatón és pihentető naplementenézésen egy pokrócról, ha ahhoz van kedvünk.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!