A 100 legjobb magyar bor egy helyen egy jeggyel kóstolható

  A Winelovers 100 Nagykóstolót szeptember 19-én 14 órától rendezik meg, a rendezvény apropóját pedig az adja, hogy előtte két nappal jelenik meg a Winelovers 100 – A 100 legjobb magyar bormagazin 2020-as kiadása. Az ebben szereplő száz kiválasztott bor mind kóstolható lesz a Corinthia Hotel Budapest épületébe tervezett eseményen.

  Forrás: Winelovers / Press

  A kiadvány és a kóstolható borok listája a Winelovers 100 tesztre épül. A teszten elismert hazai és külföldi borszakértőkből álló zsűri választotta ki azt a 100 bort, ami szerintük jelenleg a legjobb a piacon, és amelyeknek ott a helyük a vásárlók kosarában – olvasható a sajtóközleményben.

  „Teljesen objektív, abszolút skála nem létezik, hiszen a kóstolt bor és a kóstoló személy maga is élő anyag, aminek állapota napról napra változhat. Mi mégis azt gondoljuk, hogy 2020-ban ez a 100 bor érdemli meg leginkább a fogyasztók figyelmét" – fogalmaznak a magazin beköszönőjében.

  A kóstolható borok között találnak majd illatos fehérbort, rozét, száraz fehérbort, vörösbort, édes bort és pezsgőt is, vagyis a hat főkategória legjobbjait.

  Mindezek mellett a kiállítók további boraikat is elhozzák majd, a tanulni vágyók pedig idén is részt vehetnek az ingyenes Borkollégium Pop-up kurzusokon.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!