Győrbe is begurulnak a legtutibb street food-ok

A food truck-ok már annyiféle íz- és életérzést elhoznak a küszöbünkig, hogy el sem kell utaznunk Görögországba, vagy Olaszországba, a spanyolokhoz, vagy éppen Amerikába. Mert az ételeiken keresztül is vándorolhatunk a világban.

Forrás: Paula Vermeulen / Unsplash

A következő Food Truck Show Győrbe, a Radó-szigetre gurul majd be szeptember 11. és 13. között, és hozza magával az első Győri Kézműves Sörnapokat és a szombati napra még a Chili Piacot is. Az ingyenesen látogatható rendezvény pénteken 14 és 22 óra között várja a vendégeket, szombaton és vasárnap pedig 11-től indul a banzáj.

Ahogy azt már a korábbi Food Truck Show-k ideje alatt megtapasztalhattuk, az ételkülönlegességek mellett lesznek olyan desszertek, mint a churros és a stroopwaffel, valamint kézműves fagylaltok és hűsítő fröccsök is.

A győri sörünnepen kint lesznek a MONYO Brewing Co., a MadScientist, a Horizont Brewing, a HopTopBrewery, a Balkezes, a Dealbreaker, az InvitroBrewing és a győri sörfőzők különlegességei, illetve külföldi sörök is a BPBW - Budapest Beer Week válogatásából – olvasható az esemény Facebook oldalán. A szombati Chili Piacra pedig az ország minden részéről érkeznek chili manufaktúrák, ahol chili szószokat, chilis fűszereket, chili őrleményeket, pelyheket és esszenciákat is találhatunk majd.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek