Ismerjék meg a legmenőbb grill-mestereket! Jön a Chef's Table: BBQ

Kirázott minket a hideg, és összefutott a nyál a szánkban miután megnéztük a műsor kicsit több mint másfél perces előzetesét. Eddig is vártuk már az új évad premierjét, most azonban mégjobban rákészültünk a szeptember 2-ra; vettünk is gyorsan egy szép darab malaccsászárt, ami biztos, hogy az első részek megtekintése után, pár napon belül a a grillre kerül majd.

A streaming generáció egyik legszebben, és képi világát tekintve legízletesebben összerakott séf-dokumentumfilmje a Chef's Table: BBQ évad csak a grillezés művészetére összpontosít majd, és a Netflix műsorai közé érkezik szeptember elején - olvasható a FoodandWine oldalán.

A legeltérőbb bbq-mestereket mutatja be négy epizódban; Dél-Amerikától, Közép-Amerikán át. Emberi sorsokat, technikákat, a tűz szeretetét és annak sorsfordító erejét igyekszik bemutatni, miközben ízletesebbnél ízletesebb ételek kerülnek a kamera elé. Mi meg sem próbáljuk elénk odakészített étel nélkül megnézni a részeket; az csak kínzás lenne.

Ilyen sorozatokat nem érdemes üres hassal és üres hűtőszekrény mellett nézni...Forrás: Unsplash

Az első epizódban a Snow's BBQ 85 éves vezetőjét, grill-mesterét, Tootsie Tomanetz-t mutatják be, aki Texas államban, Lexingtonban vezeti legendás grilléttermét.

A második rész Lennox Hastie-ről szól, aki a Sydney-ben található Firedoor grill-mestere, és a káposztáktól kezdve, a süteményeken át, a legszebb húsokig, mindent tűzön készít.

A harmadik epizód főszereplője Rodney Scott, a Rodney Scott's BBQ vezetője. A Charleston városában élő és dolgozó séf James Beard Award-díjas, és az évek során mesteri fokon süti a teljes malacot, amiből aztán mennyei pulled porkot varázsol.

A negyedik rész Rosalia Chay Chuc életéről és munkájáról szól. A mexikói séf, a cochinita pibil, egy ezer éves maja recept alapján, disznóhúsból készült grill étel mestere, és a grillezés eredetének ismerője.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek