Beckhamék fiának esküvőjén valószínűleg az indulatairól híres sztárséf is főz majd

A Beckham család nagyszabású esküvőre készül, ahol a sztárfocista fia, Brooklyn Beckham és Nicola Peltz színésznő kelnek majd egybe, egy hagyományos zsidó szertartáson. A menyegzőt 2021-re tervezik - olvasható a DailyMail.co.uk cikkében.

2011-es felvétel egy NBA meccsen Los Angeles-benForrás: AFP/2011 Getty Images/Kevork Djansezian

Azt még nem döntötték el, hogy a társasági eseménnyel is felérő ceremóniákra pontosan hol kerül sor, de Angli, Olaszország Puglia régiója és az Egyesült Államok is a választható helyszínek között vannak. A sok díszvacsora közül az egyiken pedig nem más főz majd – természetesen ha elvállalja a felkérést –, mint a Beckham-házaspár jóbarátja, Gordon Ramsay.

A sztárséf nevének felbukkanása nélkül is a jövő év menyegzőjének kiáltotta ki az eseményt a brit bulvársajtó, de innentől kezdve, nem csak nekik, hanem a gasztro magazinoknak is lesz mire figyelniük. 

És lesz is mire, hiszen a skót séf mindenről híres, de arról egyelőre nem tud senki, hogy jártas lenne a kóser konyhában. Nagy valószínűséggel maga köré gyűjt majd egy olyan csapatot, ahol a szakemberek elmagyarázzák a szabályokat, ő pedig ennek megfelelően összeállítja a passzoló menüsort. A cikk arról még nem írt, hogy Ramsay elfogadta volna a felkérést, de mivel a vőlegény, Brooklyn is rajong a főztjéért, nem valószínű, hogy visszautasítaná. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek