Nagyszabású, nyáresti pezsgővacsorára invitál a Stand25

  Egy olyan életigenlő vacsoraestet szervezett meg a nemrég Budára költözött Stand25 Bisztró, ahol a vendégkör kedvenc fogásait hűsítő champagne-okkal állítják párba. Szulló Szabina és Széll Tamás menüjéhez a Bortársaság és a Kreinbacher készülnek nagypályás magnum palackokkal, köztük egy szinte elérhetetlen ritkasággal is.

  Forrás: Stand25 Bisztró / Facebook.com

  A welcome drink egy pohár Kreinbacher Rosé Brut Magnum 2016-os lesz, a faszénen grillezett padlizsán, vászolyi friss sajt, citrusos saláta, napraforgómag mellé pedig Pol Roger – Brut Réserve Magnumot kínálnak majd a szakértők.

  A július 22-re, szerdára tervezett este 49 900 forintos, teljes menü és italsorát az esemény Facebook oldalán találják meg. A Champagne és örömkonyha nevű vacsoraestre a helyek száma limitált, így csak akkor tudnak foglalást visszaigazolni, ha az árat, amely tartalmazza a szervizdíjat és az áfát is, a vendégek befizetik.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!