Ezen a programon leugorhatunk a fehér nyúl üregébe egy pohár sörért

A Fehér Nyúl Sörfőzde meghirdetett egy olyan főzdetúrát július 16-ra, este 19 órától 21:30-ig, amin a sörfőzőkkel és a főzde alapítóival járhatjuk be a főzdét és megismerhetjük a Víztől-sörig történelmet azoktól, akiknek a sör az életük.

Forrás: Fehér Nyúl Brewery / Facebook.com

A túra leírása szerint megtapasztalhatjuk milyen folyamatok kellenek ahhoz, hogy a sör a pohárba kerüljön, milyen sokfélék is a sörkészítés alapanyagai, de a sörfőzés kulisszatitkait és a palackozás kihívásait is megismerhetjük, miközben a főzde söreit kóstolgatjuk – olvasható az esemény Facebook oldalán. A túra alatt, ami a nyúl üregébe vezet, öt különböző sört ízlelhetünk majd meg, és a szervezők remélik, hogy a végére megtaláljuk a saját kedvencünket.

A főzde a túra utánra még egy workshopot is meghirdetett. Ennek az időpontja július 25., szombat, a témája pedig: Ízek és ízhibák a sörben. Aki tehát a sörkészítés történelme után megismerné a leggyakoribb ízkomponenseket és ízhibákat is, az már jelentkezhet a három órás kurzusra a főzde oldalán keresztül.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek