Az első vegan steak is megjelenik a hétvégi vegan market-en

Bár még óvatosan, az érvényben lévő egészségügyi előírásokat betartva, de július 11-12-én megrendezik a Vegan Weekend Market-et, ahova minden olyan érdeklődőt várnak, akik új konyhai alapanyagokra, finom ételekre, italokra, CF termékeker és egy jó közösségre vágynak, amolyan nyárnyitó élményként.

Forrás: Vegan Sunday Market / Facebook.com

A Vegan Weekend Market-et az Allee melletti sétányon rendezik meg és a piacon szemezgethetünk majd a vegán sajtkülönlegességek, sütik, szendvicsek, chili szószok, kézműves vegán szappanok, krémek és tisztálkodószerek, zerowaste termékek, aszalt gyümölcsös tömbök, magvas szeletek, vegán bonbonok, nyers sütemények és szeletek között - olvasható az esemény Facebook oldalán.

Mivel a rendezvény gyerek- és kutyabarát, azért lesz a kiállítók között olyan, akinél szörpöket, smoothie-kat és kenegetős-tunkolós finomságokat lehet majd eszegetni, de azért emberesebb étkek is kint lesznek a vásárban. Mint például a Vegan Love által bemutatott, Magyarországon először kóstolható vegan steak.

Akik nagy adagra vágynak, azoknak egy 300 grammos vegan steak díszeleg majd a tálcáján, sült hagymával, színes kaliforniai paprikával és vegan sajtszósszal, egy buciban közrefogva. De azért egy kisebb, 150 grammos változat is elérhető lesz.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek