Ízesen ötletes, utazásos videópremierre invitál mindenkit a Blitz Kert

A hét részből álló INDULJ EL! videósorozatot a Hypeandhyper készítette, abból a célból, hogy bemutassa Magyarország szubjektíven értelmezett tájegységeit, és hogy ezekkel kapcsolatban rámutasson arra, miért érdemes belföldi utazást tervezni, főleg az idei év második felében.

Forrás: Blitz KERT / Facebook.com

A kisfilmek készítése közben az ötletgazdák felkutatták a régiók természeti, építészeti és gasztronómiai sajátosságait, illetve örökségeit és attrakcióit, de valódi karaktereit, az itt élő és dolgozó embereket is szerették volna bemutatni. Így jött a képbe a Kazinczy utcában található Blitz KERT is, amivel közösen a Hypeandhyper összehozta a Szabadtűzön! projektet.

Az INDULJ EL! és ezen belül a Szabadtűzön! videósorozatnak is több állomása volt, az első Barnag, ahol Szilágyi Bence, a Grand vin de Barnag alapítója látta vendégül a forgatócsoportot. Ennek a két videónak a premierjére invitálja az érdeklődőket a Blitz KERT július 9-én, csütörtökön 20 órától 23 óráig. A premier alatt a kertben megszokott hármas: a pizza, bor, boldogság sem marad majd el – olvasható az esemény Facebook oldalán.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek