Magyarország bekerült a top boréttermek sorába, egyszerre két vendéglátóhellyel

  Ahogy a Wine Spectator oldalán és a sajtóközleményben is írták, magyar résztvevő most először került fel a nemzetközi borszaklap listájára. És ha ez még nem lenne elég dicséret, rögtön két borétterem is Award of Excellence minősítést szerzett. A Felix Kitchen&Bar és a Fiaker Bisztró&Borbár ezzel az elismeréssel a világ legjobb borkínálatát felsorakoztató éttermek közé került.

  Felix Kitchen&BarForrás: (c) Bolega Niki

  Az amerikai Wine Spectator szakmai 'iránytűnek" tekinthető, hiszen már több éve vizsgálja és választja ki azokat a vendéglátóhelyeket és éttermeket, amiknek kiemelkedő a borkínálata.

  A Felix Kitchen&Bar a több mint háromszáz tételből álló borlapjával lett az egyik kiválasztott, a Fiaker Bisztró&Borbár pedig az egykori Monarchia területéről származó palackokat kínáló ajánlatával nyerte el a Wine Spectator's 2020 Award of Excellence díjat.

  A Felix Kitchen&Bar alig több mint egy éve nyitotta meg kapuit a korábbi Várkert Kioszk épületében. A magazin díjazta még az étterem kínálatát és a Coravin technológia használatát, aminek köszönhetően az étteremben pohárral is meg lehet kóstolni olyan tételeket, amiket máshol csak palackkal lehet megvásárolni.

  Fiaker Bistro Wine Bar ShopForrás: fiakerbudapest

  A Madách térnél található Fiaker Bisztró&Borbár borlapjának különlegessége is megfogta a zsűritagokat, ugyanis a KisBécs által forgalmazott, különleges évjáratú tételeket, valamint az egykori Osztrák-Magyar Monarchia mai országainak prémium borait lehet náluk kóstolni és vásárolni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!