UAZaRétes és DJ is lesz az első Platz pikniken

  A szervezők a nyári szezon megnyitása alkalmából úgy döntöttek, hogy termelői piacot és családi pikniket szerveznek a Pilisvörösvári tavaknál, a Platz piac területén. Ez azt jelenti, hogy amellett, hogy a helyi termelőktől beszerezhetünk pár finomságot, ott helyben falatozhatunk is az egész családdal együtt.

  Forrás: I. Pilisvörösvári termelői piac és családi piknik / Facebook.com

  Az esemény oldalán olvasható, hogy a közösségi napot július 19-re, vasárnapra tervezik és a pikniken találunk majd többek között helyben főzött finom kávékat a Mozaik Specialty Coffee Bar készítésében, az ételekről pedig a Pilis Food & Drinks csapata és az UAZaRétes - az igazi házi rétes gondoskodik majd. A Platz piac pultjában pedig lesznek házi szörpök, jeges házi limonádék, fröccsök, gyümölcsös spritzek és csapolt sörök is.

  A programhoz hozzátartozik a hangulatos zene is. A nap folyamán DJ pörgeti majd a lemezeket, de 13:00 és 14:30 között Demeter Erik akusztikus koncertet is ad. A gyerekeket póni lovaglás, ugrálóvár, arcfestés és csillámtetoválás várja majd, de ezeknél számítani kell belépőjegyre.

  Mivel egy jó piacnaphoz ma már gasztro-workshop is tartozik, a Platz egy délelőtti és egy délutáni fermentáló kurzussal, valamint a kettő között illatos festő-workshoppal várja majd a jelentkezőket, amit Rossel Szilda tart. Az esemény és jelentkezés részleteit az esemény Facebook-oldalán találják.

  Nyitókép forrása: Pixabay.com

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!