Badacsonyi tapas-tálakat tapasztalhatunk meg a Hableányban

Az ősztől tavaszig, havonta tematikus hétvégékkel jelentkező Gasztrohegy programsorozat a hosszú kényszerpihenő után most bemutatja, milyen a balatoni tapasélmény. A Hableány, a frissTerasz, a Pláne Badacsony borterasz, a Bonvino Borbár, a Kisfaludy-ház Étterem, a Tilia Borvendéglő, az Istvándy Birtok és Borműhely, a Borbarátok Vendéglő, a Tölgyes kúria és a Vánkos olyan falatnyi finomságokkal készül, amikkel a Balaton partján is egy kicsit Spanyolországban érezhetjük magunkat.

A felvétel a tavalyi Tapasok Éjszakáján készültForrás: @Szindbadazutazo / Gasztrohegy

A tavalyi nagy sikerű Tapasok Éjszakája után most egy egész hétvégét szentelnek a mediterrán falatoknak, helyi megfogalmazásban: lesz pisztráng kápiával és dióval, gambas pil-pil, libamáj briósban és hátszín cukkini ágyon is. A balatoni falatok mellé pedig nagyon jól illenek majd a vulkanikus területen termelt tartalmas borok – olvasható a sajtóközleményben és az esemény Facebook oldalán.

A Gasztrohegy EXTRA Tapasok hétvégéjét július 3-4-5-re tervezik. A résztvevő éttermeket és bisztrókat pedig, amik kifejezetten közel vannak egymáshoz, gyalog és biciklivel is meg lehet közelíteni. Biciklibérlés esetén érdemes előre jelezni az igényünket a BestBike-nál, de a Hotel Bonvino Wine & Spa és a Vánkos is ad kölcsönbe bicikliket.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek