Burger illat, Duna-part és utcazene Szentendrén

Hosszú szünet után, a szervezők végre bejelentették a Food Truck Show és a street food 2020-as szezonjának kezdetét. És az első begördülésre nem is kell olyan sokat várni, mivel a kétnapos eseményt július 17. és 19. közé időzítették.

2020. júniusi hangulatképForrás: Kacsakő Bisztró / Facebook.com

Mi legutóbb a 2017-es nagy rendezvényükön vettünk részt, amikor 52 büfékocsival kivonultak a Kincsem Parkba. A rendezvény alatt folyamatosan pörögtek a ló- és agárversenyek, evés közben pedig az ország leggyorsabb sprintfutamának is szemtanúi voltunk.

A mostani Food Truck Show egy kicsit családosabb lesz, de a helyszín ugyanolyan hangulatos, mint a lóverseny park volt, ugyanis a büfékocsik a Duna-parton található szentendrei Kacsakő elé gördülnek majd be - írták az esemény Facebook oldalán.

A szentendreiek és a budapestiek kedvelt lazulóhelye előtt olyan kocsik parkolnak le, mint a CheChe, a Desszert Service, a Fegyencjárat, a HappyChurros, a Legenda, a Popfröccs, a Sali, a The Soft, a TwistandChips, a Smokey Monkies, a CasaPiadina, a FoodMaffia és a Limó. A falatozást utcazenészek és a Kacsakő utánozhatatlan laza hangulata kerekíti le.

Címlapkép: IV. Food Truck Show 2016. / FTS

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek