A Balatonról most közvetlen ízjárat indul New Yorkba és Tokióba is

  A déli parton, Balatonmáriafürdőn, a kikötőben található egy étterem, ami olyan komolyan veszi a kikötői hangulatot, hogy úgy döntött, három hétvégére megidézi három híres nagyvilági kikötő ízeit.

  Forrás: Port étterem&panzió

  A PORT étterem&panzió menükártyáján keresztül messzi utazásokra indulhatunk. Az első tematikus hétvégét június 26-28-ra tervezik, és az ízek New Yorkba repítenek. A második alkalom július végén, 24. és 26. között várja a vendégeket, hogy Barcelona tapas bárjainak konyháját idézze meg, az utolsóra pedig augusztus 28. és 30. között kerül sor. Ekkor Tokió zsúfolt kikötőjébe juthatunk el.

  Az első, New York-i hétvégén számíthatunk többek között amerikai kukoricalevesre, BBQ oldalasra, Chili con carne baguette-re, hamburgerre, hot dogra és almás pitére is. Bár az ételeknél marad a beach food vonal, az új séfnek, a Kristinustól érkezett Horváth Andrásnak köszönhetően ezek is minőségi fogásokként kerülnek a tányérokra.

  A címlapkép illusztráció, forrása: Shutterstock.com

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!