Az első kólát a Coca-Cola állja pénteken az éttermekben

Mivel az idei tavasz teljesen elszállt, és a nyár egy része is korlátozásokkal telt, így nem lehetett kiélvezni az éttermek és bárok teraszain töltött kellemes estéket, és a legtöbb vendéglátóhely is nagyon rossz helyzetbe került.

Forrás: Coca-Cola.hu

Most a kényszerszünet után a Coca-Cola szeretné segíteni a vendéglátóhelyek fellendülését, és összekötni őket a rég látott vásárlóikkal. Hogy ez be is induljon, a cég több mint 100 000 palack Coca-Colát állított készenlétbe, országszerte közel 350 helyen.

A kampányt június 19-re, péntekre időzítették, és ezen a napon mindenki vendég egy üveg ajándék Coca-Colára, aki a programban részt vevő vendéglátóhelyek egyikébe betér. A fővárosban többek között olyan helyeken koccinthatnak a nyárra egy üveg kólával, mint a belvárosi Fröccsterasz és Bestia, vagy a bulinegyedben a Trap Café és a Füge Udvarolvasható az „Ez a Coca-Cola a mi ajándékunk" akció hírlevelében és a márka honlapján, ahol a részt vevő partnerek teljes listáját is megtalálják.

A vállalat a következő hónapokban is különböző módokon nyújt további segítséget a vendéglátóhelyeknek, hogy ismét egyenesbe kerüljenek. De ehhez az elsőhöz most mindenki hozzájárulhat, ha ellátogat a közel 350 hely egyikébe Budapesten és a megyeszékhelyeken, és koccint a nyárra és kedvenc vendéglátósaira június 19-én!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek