Csapatmunkával készíthetünk koktélt a koktél világnapján!

A GoodSpirit Whisky & Cocktail Bar kitalált egy áthidaló lehetőséget arra, hogy a finom koktélok szerelmesei ne maradjanak jó italok nélkül a karanténban eltöltött koktélvilágnapon sem. A május 13-ra tervezett esemény lényege, hogy az érdeklődők házhoz rendelhetik #maradjotthon koktélcsomagjaikat és otthon, egy élő adás ideje alatt elkészíthetnek öt különböző koktélt. 

A kép csak illusztrációForrás: Louis Hansel / Unsplash

A koktélcsomagokat május 10-ig szállítják házhoz, utána pedig személyes átvétellel kérhetik őket, egészen szerdáig - olvasható a Whiskynet.hu oldalán, ahol a rendelés részletei is olvashatók. A csomag tartalmaz 1 üveg mini Polugar Horseradish vodkát, 1 üveg J. Gasco gyömbérsört, 1 üveg mini Mare gint, 1 üveg mini Clément Créole Shrubbot, 1 üveg mini Delamain Pale&Dry XO cognacot, 1 üveg mini Diplomático Reserva Exclusivát, 1 üveg mini Glenallachie 12 éves whisky-ót, 1 üveg mini cukorszirupot, 2 db friss lime-ot, 1 db friss citromot és a pontos receptúrák az italokhoz.

Miután megérkezett a csomag május 13. estére, készítsünk még elő egy shakert, de akár egy üres befőttes üveg is megteszi, egy szűrőt, egy mérőedényt, jeget, 1 tojást és megfelelő poharakat - írják az oldalon. A koktélcsomag tartalmából 5 különböző italt készítenek el a jelentkezők.

A pontos instrukciókat és a koktélbár-hangulatot Kormos 'Rico' Richárd nyújtja majd, aki a bár vezető bartendere. A livestream 18 órától kezdődik a bár Facebook oldalán, a videók fül alatt. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek