Mindenkit megbabonázott a három nő köntösben, koktéllal és musicallel

Meryl Streep, Audra McDonald és Christine Baranski koktélokkal és fürdőköpenybe öltözve csatlakoztak ahhoz a nagyszabású online műsorhoz, ami élőben ment a hétvégén a YouTube-on és Stephen Sondheim Broadway zeneszerzőt éltette 90. születésnapja alkalmából - olvasható a The Times oldalán.

A filmben Ryan Casey grafikáit láthatjukForrás: Youtube.com / Ryan Casey

Take Me to the World: A Sondheim 90th Birthday Celebration című több mint 2 órás filmben rengeteg színész, énekes, zeneszerző és zenész vett részt, köztük a három grácia is, akik most a méregdrága estélyiket és a vörös szőnyeges bevonulást fürdőköpenyre és karanténra cserélték.

A három színésznő Zoom bejelnetkezését imádták a nézők, természetesen a többi előadás és broadway részlet is feledhetetlen volt, de a fürdőköpenyes koktélozás levette a közönséget a lábáról.

Először Baranski jelent meg a képernyőn, aki vörös borral érkezett, majd Streep is megérkezett, aki egy vodka-martinit rázott shaker-ben, és végül a Broadway legenda McDonald is bekapcsolódott az éneklésbe.

A dal, amit választottak Sondheim Company című musicaljéből a "The Ladies Who Lunch" című remekműve volt. Nem is szaporítjuk tovább a szót, hallgassák meg inkább az említett előadást egyben, a teljes film 1 óra 58 perc 39 másodpercéhez tekerve, vagy nézzék végig az egész filmet, ha tehetik.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek