Bizakodó üzemmódba váltott a vidéki éttermiség

A Stílusos Vidéki Éttermiség már a karantén időszak legelején elkezdett szervezkedni, hogy az otthonaikban ragadt gasztrorajongók, és azok, akik vágynak egy-egy jó ebédre, ne szenvedjenek hiányt semmiben. Hírleveleik tanúsítják, hogy a SVÉTasztallal magyar alapanyagok, sajtok, húsok, pékáruk és kenyerek garmadáját szállítják ki szinte már országszerte, illetve ebédeltetnek is. Legutoljára a Rosinante étterem elviteles ebéd listáját küldték ki.

Viator Étterem (Pannonhalma) a Rosinante Fogadóban, 2020. február - Az étterem hamarosan nyitForrás: @Szindbadazutazo / Stílusos Vidéki Éttermiség / Facebook.com

Most pedig egy olyan gyűjtéssel jelentkeztek, ami megdobogtathatja mindenki szívét, aki már nagyon vágyik egy kis „élő" baráti csevejre egy finom vacsora, vagy egy jó pohár bor társaságában. A SVÉT Facebook oldalán ugyanis megjelent egy körkép, ami felsorolja a legfontosabb vidéki éttermek újranyitási időpontjait, elviteles lehetőségeit, illetve azokat a vendéglátóhelyeket is sorba rakja, melyeknél még várni kell egy kicsit a nyitásra.

A körképben szerepel többek között a 67Sigma Étterem, ami Gourmet dobozok kiszállítását vállalta Székesfehérváron, az Almalomb, ami május 9-én újranyit, az Első Mádi Borház - Gusteau Kulináris Élményműhely, ami egyelőre menü kiszállítással boldogítja a vendégeit, és a május 11-én újranyitó
Erhardt Étterem és Panzió is. De vannak debreceni, egri, váci, miskolci, noszvaji és pannonhalmi helyszínek is a listában, aminek a teljes változatát az alábbi képre kattintva érnek el.

A vidéki éttermeket nézve érdemes még figyelni az Anyukám Mondta Étterem, a Jankovich Kúria Wellness Hotel és Étterem, a Kistücsök, a győri Lamaréda Étterem és Bisztró, a Mandula Étterem és Bor-Bár, a Villány, a Pajta és a Platán Restaurant & Café hivatalos oldalait, mert ezek a vendéglátóhelyek még egy ideig zárva tartanak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek