Otthonunkban is elfogyaszthatjuk a kiszállított, isteni Gerbeaud sütiket

  A kiszállítás fogalma nem ismeretlen a Gerbeaud előtt. Az alapító, Kugler Henrik indította el a szolgáltatást, a névadó Gerbeaud Émile pedig folytatta a hagyományt. A most elindult Petit Gerbeaud kínálatáért Mártha Róbert, az Onyx cukrásza és a Gerbeaud kreatív cukrászvezetője, valamint Tóth Ágnes executive séf felelnek majd – derült ki a Gerbeaud közleményéből.

  Forrás: Deber Gabor / Gerbeaud Gasztronómia Kft.

  A Gerbeaud Gasztronómia Kft ügyvezető-tulajdonosának elmondása szerint, az Onyx étterem, az Émile Ház és a Gerbeaud kávéház legnagyobb tudású szakemberei dolgoznak a projekten, és egy hosszú távon is életképes almárkát szeretnének létrehozni.

  A Petit Gerbeaud lényege, hogy a klasszikus sütemények megjelenését a kiszállításhoz igazították, és új, izgalmas receptekhez nyúltak. A webshopban számos süteménnyel és csomagolt finomsággal találkozhatunk, a kínálatban pedig megtalálhatók a klasszikus kedvencek mellett a modernebb változatok is. Az árak 690 Ft-tól indulnak, és a legdrágább sütemény is 1000 Ft alatt lesz.

  A kiszállítási díjak a következőképpen alakulnak:
  5 000 Ft feletti rendelés esetén Budapest teljes területére ingyen szállítanak a hét minden napján, a 2 500 és 5 000 Ft közötti megrendeléseket 900 Ft-ért szállítják, míg a 2 500 Ft alatti megrendeléseket a Vörösmarty téri kávéházban személyesen is át lehet venni.

  A lehető legbiztonságosabb és árban is kedvezőbb kiszolgálás érdekében a kiszállítást a cukrászda saját kollégái végzik, szigorú egészségbiztonsági előírások mellett.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!