Még két napig Budapestre hozathatjuk a Világbékét

Most kaptuk hírlevélben a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) irányából, hogy még két napig, szerdai és csütörtöki kiszállítással rendelhetünk Pizza Kávé Világbéke boxokat az encsi Anyukám mondta Étterem jóvoltából.

Budapestre hozzák a VilágbékétForrás: @Szindbadazutazo / Anyukám mondta Press

A rajongóknak nem kell bemutatni a kemencében sült focaccia alapú finomságairól ismert encsi éttermet, ezért gondoltuk, hogy azokkal is megosztjuk a hírt, akik már régóta fenik a fogukat egy PKV pizzaszeletre, de Miskolcig még nem kerekedtek fel érte. 

Most itt a lehetőség, hogy az érdeklődők Budapesten is megkóstolják a friss alapanyagokkal készülő, otthon a forró sütőben átmelegítésre szánt finomságokat. A rendelés menete a következő: Az alább jelzett oldalon ki kell választanunk a megfelelő szállítási napot, március 29-ét vagy március 30-át és a kívánt csomagot.

A Normál box 2 szelet gorgonzola, speck sonka, spárga pizzát, 2 rakott burgonyás alapú, kolbászos, tejfölös, tojásos pizzát, és 2 prágai sonka, friss gomba pizzát tartalmaz. A Vega box-ban 2 szelet piaci zöldséges pizzát, 2 sült paprika, feta, dió pizzát és 2 burgonyás alapú 4 sajtos pizzát találunk.

Mindkét csomag ára 4.490 forint plusz 500 forint szállítási költség. A rendeléseket kizárólag online lehet leadni, és bankkártyával, illetve SZÉP-kártyával lehet fizetni.

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek