Ha a szeletelt ketchupról hallottak már, ezt az újítást imádni fogják

2018-ban egy amerikai Kickstarter csapat arra gyűjtött pénzt, hogy piacra dobhassa a maszatolás nélküli ketchup-szeleteket. A Slice of Sauce azóta egy jól menő webshopot üzemeltet, ahol a nyolc szeletes klasszikus ketchupot viszik, mint a cukrot. Ők jelenleg a Sriracha-szeleteken dolgoznak, míg a japánok piacra dobták a második legkedveltebb szendvicsszószt, a szeletelt majonézt.

Forrás: Youtube.com

A hírek szerint márciusban kerül majd ki a piacra a főleg csokoládékkal foglalkozó Bourbon cég szeletelt majonéze és annak majonézes tonhal ízesítése. A SoraNews24 híroldal információi szerint a cég korábban már készített szeletelt, egyenként csomagolt csokoládét, de most egy „Easy Cooking" sorozat részeként a szendvicsekbe való majonézzel próbálkozik.

A szeletek, amiket külön kis zacskókba csomagoltak, mint a lapkasajtot, négyesével érkeznek, és egy csomag a tervek szerint 200 yenbe kerül majd, ami körülbelül 540 forintnak felel meg. Vajon ettől kezdve a szeletelt mustár, mint a szósz-háromság tagja, meddig várat magára?

Főkép forrása: Shutterstock.com

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek