Eddig hanyagolt kaja emojik kapnak helyet a neten

Az egyetlen bosszantóbb dolog annál, mint hogy látszólag végtelen emojik listáját görgetjük át azért, amit szeretnék megtalálni, az lehet, ha látszólag végtelen emojik listáját görgetjük át és nem találjuk meg a keresett hangulatjelet.

Forrás: Pixabay.com / Travelo

Bár a 3178 emoji túlzásnak tűnhet már most, mégis lehet még hozzáadni párat. A mostani esetben pontosan 117-et. Az új hangulatjelek márciustól jelennek majd meg a különböző messenger alkalmazásokban.

A Unicode 13.0 verzió hivatalos megjelentetését 2020. március 10-re tervezik. A konzorcium hivatalos oldalán olvasható, hogy a frissítés 62 új hangulatjelet tartalmaz majd, bár az Emojipedia szakértői szerint, ha figyelembe vesszük az összes nem- és bőrszín variációt, akkor ez a szám 117-re ugrik. De számunkra nem is ezen végtelen lehetőségek sora az érdekes, hanem az a pár új étel és ital hangulatjel, ami mostantól a gasztro vonalat erősíti.

A hivatalos „Ételek és italok" kategóriába tehát nyolc új elem került: az áfonya, az olajbogyó, a kaliforniai paprika, a lapos kenyér, ami lehet a naan, a pita, vagy a lavash is. A Tamale, ami egy mexikói nemzeti étel és oda illik a taco és a burrito mellé, a fondue, ami lehet csokis vagy sajtos, a teáskanna és tajvani eredetű buboréktea. De ahogy várható volt, a sok aláírásgyűjtés ellenére sem lett fehérbor a vörös mellett. Az internet természetesen akkor "zárt be" véglegesen, amikor kiderült, hogy az új hangulatjelek közé felkerült az olaszok tipikus kézjele is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek