Költözik a vegán piac, de a program ugyanolyan finom marad

Magyarország közösségi vegán piaca az ELLÁTÓházba költözik 2020. február 23-tól. Az új helyen, ugyanolyan ízesen, de mégis megújulva folytatják tovább a hagyományaikat. A piacozás mellett leülhetünk előadásokat, kerekasztal-beszélgetéseket hallgatni, illetve olyan közösségi tereket fedezhetünk fel, amik a szervezők szerint túlmutatnak egy egyszerű vasárnapi piacozáson.

Forrás: Vegan Sunday Market / FB

A Vegan Sunday Market standjain találunk majd konyhai alapanyagokat, finom készételeket és italokat, CF termékeket és egyéb kézműves mitymütyöket. De lesznek érdekes vegán grillkolbászok, sajtkülönlegességek, sütik, szendvicsek, chili szószok, kézműves vegán szappanok, krémek és tisztálkodószerek is.

A Magyar Vegán Egyesület előadói teremében 11 órától négy különböző témában hallgathatunk majd előasásokat. Szó lesz a leggyakrabban feltett kérdésekről a vegán étkezéssel kapcsolatban, a teljes szemléletváltásról és bemutatkozik az Animal Rebellion Hungary is. 

A rendezvény gyerek- és kutyabarát, így senkit nem kell otthon hagyni. A szervezők mottója szerint a belépés egy HELLÓ-ba kerül majd, 11 órától 18-ig - olvasható az esemény Facebook oldalán.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek