Bécsben dolgozik a világ legjobb recepciósa

  A bécsi Sacher Hotel alkalmazottja, a 22 éves Nikola Farkas lett a világ legjobb nemzetközi recepciósa. Farkas 14 kollégáját előzte meg a megmérettetésben és végül ő térhetett haza a David Campbell Trophy elnevezésű fődíjjal. A legjobbnak ítélt recepcióst 1995 óta minden évben kiválasztja a grandhotelek igazgatóhelyetteseinek és recepciós menedzsereinek nemzetközi szövetsége (AICR).

  A torta receptjére a hotel úgy vigyáz, mint egy hétpecsétes titokraForrás: Pixabay.com

  Nikola Farkas 2018 májusa óta dolgozik a Hotel Sacherben. Tudásáról és munkájáról 2020. február 5. és 9. között kellett számot adnia az AICR kongresszuson. A Varsóban rendezett versenyen volt egy írásbeli teszt és egy szerepjátékos vizsga is - olvasható a Turizmus.com oldalán.

  A győztesről végül egy héttagú zsűri döntött, ami a második helyre a párizsi Shangri-La hotelben dolgozó Maude Pretre-t, a harmadik helyre pedig az ausztráliai Intercontinental Adelaide-ben dolgozó Debotri Chaudhuri-t sorolta.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!