Éjszakai vásárral várják a szerelmeseket a szerb fővárosban

Éjszakai vásárral várják a szerelmes párokat Belgrádban. A gasztronómiai finomságokkal és kézműves ajándékokkal teli rendezvényt február 14-én 18 és 24 óra között tartják. A rendezvény idei mottója nem más mint, a "Szerelem és bor", ami magába foglalja, hogy rengeteg borkülönlegességet lehet majd kóstolni a késő esti órákban.

Finom borokkal várják a párokatForrás: Shutterstock / Készítette: sama_ja

Szerbia számos borásza kivonul az éjszakai vásárra, hogy finom borokat kínálhasson a pároknak - tudtuk meg a szerb Turisticki Svet híréből.

Helyi termelők is ott leszenk a standjaikkal, így lehetőség nyílik belekóstolni a szerb ízekbe is. Emellett a térség dizájnerei és művészei is bemutatkoznak, akik értékes, maradandó ajándékokat kínálgatnak majd. Az egyedi kézműves tárgyak között dísztárgyak, festmények, kerámia tárgyak és háztartási kellékek is felsorakoznak.

Az este hangulatát egy DJ fokozza, aki romantikus régi és új dallamokkal tölti meg a vásárt, melyet immár negyedik alkalommal rendeznek meg Belgrádban. Minden évben sok turista látogat a szerelmesek rendezvényére, eddig mintegy fél millióan fordultak meg a Valentin-napi éjszakai vásárban.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek