Ez a prémium étkezde 2020-ra étteremlánccá alakul

    Az első irodai prémium étkezde sikere meghozta a tulajdonosok kedvét a terjeszkedésre, így a Váci út 43. alatti irodaházban nyitott Kantint 2020-ban már egy második irodai vendéglátóhely is követi majd - derül ki a cég sajtóközleményéből.

    Forrás: PUBLIC ART MULTIMEDIA KFT/Csorge Szabolcs Jozsef

    Az étteremlánc létrehozója Szini Béla, a Pomodoro egyik tulajdonosa és Hegyi Attila, az Albatros Catering és a Pastel étterem tulajdonosa. A sajtóközleményből kiderült, hogy a két tulajdonos jól választotta meg a stratégiáját, mivel az Y és Z generációhoz tartozó munkavállalók igénylik és meg is tudják fizetni a jobb minőséget és igényes dizájnt.

    Az első Kanin, ami a Váci úti Advance Tower épületében nyitott pont ezt képviseli, és ebben a stílusban nyílna a második irodai kantin is.

    A jelenlegi tervek alapján a másodikat 2020 folyamán nyitják majd, amit aztán további három egység követ. A terjeszkedés célja egy új étteremhálózat felépítése a következő években.

     

    Szóljon hozzá
    0 hozzászólás
    Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

    Utazzon!
    Az oldalról ajánljuk!