Ekkora pizzával még egy étterem sem gyűjtött adományt

  Egy olasz étterem úgy döntött, hogy egy gigászi pizzával gyűjt pénzt a bozóttüzekkel harcoló tűzoltóknak, hiszen ha már Sydney elővárosában működnek, akkor valahogy csak betudnak kapcsolódni a segítségnyújtásba.

  Így hát sütöttek egy 103 méteres Margherita pizzát, a pizzaszeletek eladásából befolyó összeget pedig az önkéntes tűzoltókból álló New South Wales Rural Fire Service (NSW RFS) támogatására fordítják. Az étterem versenyt is hirdetett, amelynek megnyeréséhez azt kell helyesen megtippelni, hogy hány kilogramm lisztet használtak fel a gigapizza elkészítéséhez.

  A Pellegrini's Italian nevű étterem dolgozói nagyjából egyméteres, négyszögletes darabokban nyújtották ki a pizzatésztát, amelyet aztán összeillesztettek, gazdagon meglocsoltak paradicsomszósszal és megszórtak mozzarellával. Az étterem Instagram-bejegyzése szerint a pizzára bőségesen került bazsalikomlevél, oregano és olívaolaj is. A négyezer szeletes pizza elkészítése nagyjából négy órát vett igénybe.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!