Ha Szingapúri ízekre vágynak, most elég csak Mádig utazniuk

Mádon, a Gusteau Kulináris Élményműhelyben 2020. január 18-án egy olyan vacsoraestnek lehetnek részesei, ahol megvalósul a szingapúri és magyar alapanyagok, illetve főzési technikák harmonikus egyesülése.

IllusztrációForrás: Shutterstock.com

Az Élményműhely januárban újult erővel és keleti ízekkel kezdi meg az évet. A hétvége vendégséfje pedig Rocky Lim, a Szingapúrból. A profi szakács olyan fogásokat hoz majd el a vendégeknek, mint a foie gras-tojás chawammushi, homár és fogas bisque, töltött bárány, sitake gombával, fenyőmaggal és furmintos szójamártással, illetve több fogás is készül majd mangalicából.

Az ételekhez pedig kiváló borokkal és italokkal készülnek a szervezők. A pontos ital és ételsorról, illetve a vacsora áráról és a jelentkezésről, az esemény Facebook oldalán olvashatnak.

Szóljon hozzá
0 hozzászólás
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek