Vándorsáskával tér vissza Budapestre a megosztó ételek fesztiválja

Az első nemzetközi turné után újra Budapestre érkezik a Black Food Fesztivál. Miután a magyar alapítók és szervezők megjárták Berlint, Tel-Aviv, Helsinki, New York, Isztambul, London és Nairobi városát, a sorba még bejelentkezett Ruanda és végül a legsikeresebb eseményt Tallinnban szervezték. Észtországban több mint 4000-en voltak kíváncsiak a rendhagyó gasztroshow-ra.

A budapesti, 2020. március 20-i rendezvényen találnak majd az érdeklődők fekete kenyereket, fokhagymát, fekete macaront, és más süteményeket Ipacs Balázs cukrászdájából, fekete fagyit a Hiszteria Cremeria kínálatából, de kint lesz a Mishto vegán sós és édes kínálata, Lokodi Ákos híres Black Sherry Dogja, ami londoni Evening Standard magazinba is bekerült. Érkezik majd a Babka Budapest, a Rosenstein Vendéglő, valamint a Pausa és az Omnibus Pannonhalmáról, az elegáns fekete koktélokat pedig a Boutiq' Bar biztosítja, aminek az egyik legérdekesebb italához amerikai vándorsáska jár majd.

A rendezvény ezúttal kifejezetten nagy hangsúlyt fektet a glutén-, laktóz- és cukormentes termékek széles kínálatára, valamint igen erős lesz a vegán kiállítók sora is – olvasható a Black Food Festival honlapján, amin keresztül még Super Early Bird jegyeket is lehet vásárolni pár napig.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek