Jövőre már tizenegyedik alkalommal lengi be a kávéillat Budapestet

  Tizenegy éves lett a KávéBár Bazár rendezvény, amit 2020. február 8-án és 9-én immár második alkalommal rendeznek meg a Millenárison. A főváros legnagyobb kávés eseményeként számon tartott rendezvényen rengeteg kiállító vesz részt (a lista még jelenleg is alakul) és számos kávéhoz kapcsolódó program is várja majd az érdeklődőket – olvasható az esemény Facebook oldalán.

  Forrás: Kávébár Bazár / FB

  Újdonságként számíthatnak komoly környezettudatos koncepciókra, mint amilyen az ajándék kávés kóstolópohár és a vízespalack is lesz, illetve versenyekre, bemutatókra, és rengeteg kóstolnivalóra – kávék, borok, párlatok, koktélok. Ezek pedig mind beletartoznak a belépők árába. Jegyeket online, vagy a Steamhouse Café-ban és a By Beans Coffee-ban lehet vásárolni 3500 forintos napijegy áron, vagy a helyszínen 4200 forintért.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!