Ha sietünk, még végigkóstolhatjuk a Duna-Tisza köze legjobb borait

  A rendezvényt, ahol egymásra találhatnak borász és borkedvelők, íves savgerincek és gyümölcsös ízek, november 14-én, 18 órától 22 óráig rendezik meg a kecskeméti Four Points by Sheraton szállodában.

  A kép csak illusztrációForrás: shutterstock.com

  A II. Bács-Kismun Megyei Bormustrán a megye különböző tájait, hagyományait, ízeit és értékeit ismerhetjük meg az ezeket becsben tartó borászok előadásain és kóstolóin keresztül. A rendezvény az önkormányzat célkitűzéseivel összhangban, egy megyei szintű összefogás gondolatkörében mutatja meg, hogy van közös útja a térség borászainak és boraiknak - olvasható a Bacskiskun.hu oldalán.

  A mustrára az egészen kicsi pincészetektől és a legnagyobb borászatoktól is érkeznek borok. A bemutatókon kóstolhatnak majd illatos fehér, nem illatos fehér, rozé és vörösbor kategóriákban is. A kóstoló ideje alatt sajttálak és borkorcsolyák is várják majd a vendégeket, valamint élő zene szolgáltatja a jó hangulatot.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!