Budára költözik Széll Tamás bisztrója

 A Stand25 bisztrót 2017-ben nyitották meg a Hold utcában, a Belvárosi Piac egyik legújabb vendéglátóhelyeként. A vendégek azonnal megszerették a helyet, mivel Széll Tamás és Szulló Szabina pont azokat az ételeket tálalta fel, amiket maguk is megennének. Nem az agyongondolt, újra alkotott fogások kerültek a tányérokra, hanem remek alapanyagokból készült magyar ételek, mint amilyen a rakott krumpli is.

Forrás: Stand25 Bisztró / Facebook.com

A két séf, illetve Hamvas Zoltán és Csahók Ibolya célja az volt ezzel a bisztróval, hogy a látogatók piaci környezetben is csúcsminőségű bisztró ételeket fogyaszthassanak, ha ahhoz van kedvük. Az úttörő törekvés nem sokkal később meghozta a Bib Gourmand minősítést is, majd megnyílt a Stand étterem, ami nyolc hónappal később rögtön Michelin-csillagot kapott.

Ezután pedig már nem volt megállás. A bisztró Facebook-oldalán hétről hétre felbukkant egy-egy olyan poszt, amiből már lehetett sejteni, hogy itt valami készül. Olyanokat olvashattunk az oldalon, mint „mi lenne vajon, ha nem kéne kis helyen elférni...?, vagy Micsoda fények a Stand25-ben! Mi lenne vajon, ha mindezt a természetes Napfény okozná...?". A törzsvendégek persze rögtön elkezdtek találgatni: „Hm..máshova költöztök?"

De a hivatalos bejelentésre még egy kicsit várni kellett, aztán a Vendéglátás magazin weboldalán megjelent a hír, miszerint a Stand25 tényleg költözik, mégpedig Budára a Váralagúthoz közeli Attila útra.

A bisztró tulajdonosai azonban megnyugtattak mindenkit, akik a Pesti oldalon törzsvendégek lettek; bár költöznek, a kínálatuk szélesebb lesz, a táblás ajánlataik pedig sűrűbben változnak majd. Az árak hasonlóak lesznek, mint korábban, és mindent megtartanak, ami a Stand25 védjegye lett. Költözik tehát az ikonikus Stand25 neon, a képregény és a kakas is. A várható nyitást novemberre tervezik, de a pontos dátumot még nem tették közzé.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek