Sós, édes és fitnesz kürtőskalács is lesz a városligeti fesztiválon

Rekordszámú kürtőskalács-készítő stand várja az édesszájú látogatókat a 7. Kürtőskalács Fesztiválra, amit a Városligetben tartanak 2019. október 11. és 13. között. A fesztivál idén visszaköltözik a Városligetbe, pontosabban a Vajdahunyad vár mögött elterülő tágas zöldövezetbe, ahol igazi kürtőskalácsozós, piknikezős hangulatban, szellősebb környezetben várja a vendégeket.

Forrás: kurtoskalacsfesztival.hu / Faceboo.com

A háromnapos esemény ideje alatt 30 különböző kürtőskalács-készítő standot kereshetnek majd fel. A jól bevált ízek mellett találkozhatnak többek között az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászda desszert-különlegességeivel, izgalmas, új ízekkel, formákkal és méretekkel, glutén-laktózmentes és fitnesz kürtőskaláccsal is. De akik a sós finomságokat kedvelik jobban, azok faszénen sült, sós falatokat is kóstolhatnak – olvasható a feszt honlapján.

Az őszi eseményt családi-és gyermekprogramok, kvízjátékok, szórakoztató társasjátékok, mese- és bábelőadások színesítik majd. Míg a kisebbeket a Kolompos Zenekar csalogatja táncba, addig a nagyobbak péntek este a The Biebers-re bulizhatnak, szombaton Péter Szabó Szilvia ad nagykoncertet, vasárnap pedig a Tárkány Művek kalauzol el a tradicionális balkáni népzene világába.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek