Champagne sétát rendeznek a Dunakorzón

A Champagne Világnapjához a főváros is csatlakozik jó néhány programmal, de az egyik legkiemelkedőbb élményt három patinás szálloda hozta össze. Az egymástól csupán pár perc sétára található Sofitel, InterContinental és Marriott szállodák összefogtak és 2019. október 18-ra, megálmodtak egy sétával egybekötött kóstoló élményt a Champagne szerelmesei számára.

Forrás: Champagne-séta / Facebook.com

A Champagne-élményt úgy kell elképzelni, mint a Pozsonyi vagy az Etyeki Piknik koncepcióját, vagyis, a megváltott sétajeggyel mindhárom szállodába ellátogathatunk és megkóstolhatjuk a 3-3 tételből álló prémium italsorokat, illetve a hozzájuk passzoló gourmet falatkákat is. De ha csak egy szállodában szeretnénk kóstolni, arra is van lehetőségünk, a csomagajánlaton kívül.

A szállodák által kiválasztott Champagne házak a következők. A Sofitel bárjában a J. De Telmont italsorával várják a vendégeket, az InterContinental szállodában a Laurent-Perrier Champagne ház három tételét lehet megkóstolni, a Marriott pedig a Veuve Clicquot pezsgőit mutatja be – olvasható az esemény Facebook oldalán.

A kedvezményes kóstoló voucher ára 18 000 forint, amely már a szervizdíjat is tartalmazza. A mini kóstolók csomagon kívüli ára pedig 6 900 forint mindhárom szállodában. A voucherek a szállodákban vásárolhatók meg limitált számban.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek