Gumicsizmás tortával köszöntötték a Gasztrohegy új évadát

Egy éves lett a Gasztrohegy rendezvénysorozat, így az összefogáshoz csatlakozott badacsonyi vendéglátóhelyek egy rendhagyó születésnapi partival indították az új évadot, ami 2019. október 26-tól egészen 2020. április 5-ig tart majd.

Szezonnyitó finomságokForrás: @Szindbadazutazo / Gasztrohegy

A tortás és gumicsizmás szezonnyitó után ismertették a tavaly ősszel útnak indított Gasztrohegy legújabb tematikáját: a lényeg, hogy ősszel, télen és tavasszal Badacsonyban mindenre több idő jut: összegyűlni, beszélgetni, ételeket komponálni, jóízűeket sétálni és végigkóstolni az adott szezon kínálatának legjavát.

A Gasztrohegyet továbbra is három különböző formában lehet majd átélni: A la carte változatban, önállóan megszervezve az állomásokat, kóstolópohárral barangolva és elektromos busszal kalandozva. Ebben az esetben érdemes több helyszínt is kipróbálni, mivel a helyek direkt kóstolóadagokkal készülnek.

A második lehetőség, ha 5 kóstolót tartalmazó, kedvezményes Gasztrohegy bérlettel indulnak útnak. A bérleteseknek is jár a pohár és a karszalag, illetve az ingyenes buszjárat. Az exkluzív Gasztrokalandot pedig azoknak ajánlják, akik szeretnének bennfentesen kóstolni, egy-egy nagyobb csapattal közösen túrázni, és megismerni a vendéglátóhelyek történetét is.

Az első idei Gasztrohegy alkalmat október 26-án és 27-én tartják. A Nem HEKK – Halak hétvégéjén mindent megkóstolhatnak, amit a víz ad. Lesz tokhal, harcsa, keszeg, süllő és tengeri hal kóstoló is. A rendezvénysorozat összes többi eseményét, időpontját, tematikáját és a vendéglátóhelyek listáját megtalálják a Gasztrohegy Facebook-oldalán.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek