Megkóstolná Budapest desszertjét? A hétvégén lesz rá lehetősége

  Budapest desszertje idén a Bolka Desszert Butik őszibarackos-mandulás süteménye lett, amit először a 9. Édes Napok Budapest csokoládé- és édességünnepen, 2019. szeptember 13. és 15. között kóstolhat meg a közönség péntektől vasárnapig a Szent István-bazilika előtt.

  Forrás: Bolka Bonbon / PIXELTASTER / Facebook.com

  Az Édes Napok Európa 4. legnagyobb szabadtéri, ingyenesen látogatható édesség tematikájú rendezvénye, ahol mintegy 70 kiállítót kereshet fel a közönség. A fesztivál gasztroszínpadán pedig óránként más-más cukrászmester tart bemutatót. Az édességünnepen csak magyar cukrászdák, csokoládé- és édességmanufaktúrák termékeivel találkozhatnak a látogatók - olvasható az edesnapok.hu oldalán.

  A desszertünnep hazánk legnagyobb édességfesztiválja és egyben színvonalas szakmai seregszemle is. 2011-ben még a Budai Várban kapott helyet, 2016-tól azonban a Szent István téren találkozhatunk a tematikus kiállítókkal, gyártókkal, kereskedőkkel és cukrászokkal, akik évről évre bemutatják újdonságaikat, kézzel gyártott, magas minőségű termékeit, de a válogatott világmárkák kedvelt csokoládéit is megtalálni a pultoknál. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!