Mától környezetbarát tasakokban vásárolhatunk minden Sparban

A sikeres tesztelést követően, 2019. szeptember 10-től teljes hálózatában elérhetővé teszi a többször használatos zöldség-gyümölcs tároló tasakokat a SPAR Magyarország. Az újrahasználható csomagolóeszközzel a környezettudatos magatartás előremozdítása a cél. A cég közleménye szerint a tasakokat 2019. március végétől tesztelték húsz – győri, szegedi és tatabányai – áruházban. 

Penészedés és pára nélküli tárolásra is alkalmas, ha éppen nem kell magunkkal vinniForrás: Gerencsér / Travelo.hu

Mi akkor még nem tudtuk, hogy egy tesztről van szó, ezért megörültünk a felbukkanó újrahasználható zöldség- és gyümölcstároló tasakoknak. Rögtön vettünk is egy csomaggal, amiben 3 darab mosható és szalaggal jól zárható, többszöri használatra alkalmas tasak volt. A tasakokat többféleképpen tudtuk használni, egyszer a zöldségrészleg önkiszolgáló mérlegénél, ahol lemértük a terméket zsák nélkül, ezután beleraktuk a tasakba, és az oldalára ráragasztottuk az árcímkét; ez otthon könnyedén eltávolítható.

De a pékáruk csomagolásánál is szívesen használtuk – ugyanis a legtöbb üzletben előre fel kell darabcímkézni a zsemlét, kiflit, kenyeret. Bár az áruház valószínűleg nem pont erre találta ki, de mi később vittük magunkkal a piacra is, és nagyon jól bevált. Egy piaclátogatás alkalmával legalább 5-6 darab nejlonzacskót spóroltunk meg.

És a tesztek eredményéből úgy tűnik a többi vásárló is elégedett volt a zsákokkal, mivel a tesztidőszakban több tízezer tároló tasak talált gazdára. A pozitív visszajelzéseket követően a vállalat úgy döntött, hogy 2019. szeptember 10-től a SPAR teljes magyarországi hálózatában hozzáférhetővé teszi a környezettudatos csomagolóeszközt. A háromdarabos egységcsomagot 599 forintért szerezhetjük be.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek