Egy egészséges vásár fekete öves címkeolvasóknak

Immár 6. alkalommal rendezik meg Magyarország egyik legnagyobb mentes és tudatos rendezvényét a Csak a Mentes Őszi Vásárt, ami a Dürer Rendezvényházban kap helyet 2019. szeptember 21-22-én. Az eseményen kizárólag ellenőrzött partnerek vehetnek részt, akik valóban garantálni tudják a mentességeket, így a fekete öves címke olvasó közönség nyugodtan válogathat – olvasható a Facebook esemény oldalán.

Sok mindent meg is lehet majd kóstolniForrás: Csiki Vivien / Csak a Mentes / Facebook.com

A rendezvényen több, mint 70 kiállító várja majd a vendégeket, akik glutén,- laktóz,- cukormentes, bio, paleo és vegán termékek, alapanyagok, kozmetikumok, tisztítószerek és zero waste termékek közül válogathatnak, illetve részt vehetnek különböző workshopokon és főzőbemutatókon is.

Ezeken a kísérőprogramokon elsajátíthatják azokat a technikákat amikkel könnyedén lehet mentes ételeket készíteni, vagy hogy mire kell odafigyelni a mentes táplálkozás elkezdésének elején. Az előadók között ott lesz többek között Szkiba Zsuzska pozitív testkép és önbizalom tréner, Vajda-Nagy Erika dietetikus, Huszár Zsuzsa vegán és cukormentes táplálkozási specialista és Varga István nyers vegán séf is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek