Gluténmentes napot rendeznek Budapesten

A gluténérzékenység hazánkban is egy számottevő probléma, Magyarországon ugyanis a becsült gluténérzékenyek száma a népesség 1-2%-át fedi le. Ez azt jelenti, hogy itthon legalább 100 000 embert érint ez az autoimmun betegség. Habár a gluténérzékenység kezelésére az egyetlen megfelelő kezelési módszer a szigorú gluténmentes diéta, manapság már rengeteg olyan lehetőség közül lehet válogatni, ami megkönnyíti a gluténérzékenyek életét - olvasható a sajtóközleményben és a rendezvény Facebook oldalán, ahol a regisztrációs link is megtalálható.

Forrás: Gluténmentes Nap

Ilyen lehetőségeket mutatnak majd be 2019. szeptember 14-én a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban megszervezett Gluténmentes Napon, ahol a Konyhafőnök műsorból ismert Bernáth József séf is előadást tart. A rendezvényre regisztrálók ingyenes belépővel és étkezési kuponokkal vehetnek részt a programon.

A reggel 9-től 18 óráig tartó rendezvényen a programok ismétlődni fognak, így a későn kelők sem maradnak le semmiről. A Gluténmentes Nap programjai mind a családosok, mind a baráti társaságok számára érdekesek lehetnek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek