Óriás sajt és rekord méretű parenyica is készül ezen a sajtmustrán

  A Magyar Sajtmustrát hetedik alkalommal rendezik meg 2019. október 12-én és 13-án Budafokon, a Törley Pezsgőmanufaktúra 100 éves falai között. A Magyar Sajtkészítők Egyesületének szervezésében az eseményen a legkisebb kézműves műhelytől a legnagyobbakig képviselteti magát a sajtkészítő szakma.

  A kép csak illusztrációForrás: Pixabay.com

  Az idei sajtmustrán megkóstolhatjuk majd az ország legfinomabb sajtjait, megismerkedhetünk a mesterekkel és műhelytitkaikkal is. A mustrán sajtverseny is lesz, amelyen a nemzetközi zsűri mellett a közelmúltban lezárult sajtbíráló tanfolyamon végzett magyar sajtbírák értékelik majd a beérkezett termékmintákat – olvasható a www.sajtmustra.hu oldalon.

  A nem szakmabelieknek lesz sajtvásár és „Sajt és pezsgő" címmel megtartott kóstolással egybekötött előadás is, ahol Domián Emese nemzetközi borakadémikus mesél a két finomság kapcsolatáról. A sajtműhelyben pedig készül majd óriás sajt és rekord méretű parenyica is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!