Az ősz jellegzetes ízei kerülnek a legújabb Etyeki Piknik asztalára

  Az Etyeki Pikniket évszakonként rendezik meg a Gasztrosétányon az adott időszakra jellemző, szezonális sajátosságokkal. A 2019-es őszi pikniket szeptember 7. és 8. közé tervezték. Az Újhegyi pincesoron és a hangulatos Szépvölgyben sorakozó vendéglátók és termelők szüreti finomságokkal készülnek: lesz az asztalokon must, bor és pezsgő, valamint érlelt sonkák, sajtok, kézműves csokoládék és házi sütemények is.

  Az Etyeki Piknik minden évszakban hívogatóForrás: Etyeki Piknik / Facebook.com

   Akik kilátogatnak az ingyenes eseményre kóstolhatnak majd gezemice lángost, sült pisztrángot és mindenféle füstölt falatot, valamint erdélyi és falusi ízeket – olvasható az esemény oldalán.

  A pincék azonban nem csak finomságokkal, hanem programokkal is készülnek a két napra. A látogatókat zenei produkciók, kulturális és gyermekprogramok is várják majd. Részt vehetnek kávépörkölés-bemutatón vagy rendhagyó pincetúrán pohárral a kézben, a „fotel projekt" keretében pedig egy jó beszélgetésre is szívesen látják a piknikezőket.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!