Itt láthatják a világ legpuhább gyorsétterem reklámját

Minden reggelnek így kellene kezdődnie: puhán, lágyan szinte súlytalanul. Egy jó alvás után csak kirepülnénk az ágyból és várna ránk a reggeli szendvics, amit már valaki elkészített. Ha otthon nem is megy minden ilyen flottul, a Mcdonald's új, pihe-puha kampányfilmjében minden valóra vállhat.

Barátságos színek, puha textúrák, egyszerű mozgás jellemzi a gyorsétteremlánc legújabb reklámfilmecskéit, ami a franciaországi egésznapos reggeli kínálat kampányának a része. A filmecskéket, amelyek a legújabb internetes trend szerint „megnyugtató videók" a TBWA\paris készítette a 3D animátor, Matthieu Braccini közreműködésével. A koncepció idén kiérdemelt egy bronz oroszlán elismerést is - olvasható a designboom.com oldalán.

A minimalista kampányban rövid GIF-eket láthatnak a fogyasztók – mindegyik azt mutatja be, hogyan is készülhet a tojásos Mcmuffin, az étteremlánc egyik kedvenc reggelije. Bacon szeletelés, muffin pirítás, tükörtojás készítés – minden puha és megnyugtató mozdulat, jóval kevesebb zsírral, mint a valóságban. Az animátor a rendezői változat névre hallgató, fentebb látható filmbe az összes GIF-et egybe sűrítette és zenét is komponált hozzá. Pár percre mi is elmerülhetünk benne.

A kezdőkép forrása: ©Matthieu Braccini / Facebook.com

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek