Savanyú uborkás oreo? A furcsa párosításoknak nincs határa

Mogyoróvaj és lekvár, tej és keksz, sonka és sajt – vannak dolgok, amik egyszerűen összetartoznak. Aztán ott vannak azok, amiknek egymás közelébe sem szabadna kerülniük, valaki mégis összepárosítja őket, és az elvetemült gasztro-rajongók még házhoz is rendelik a furcsaságot.

Forrás: Grandpa Joe's / Facebook.com

Hogy pontosan miről is van szó? Hát az Oreo keksz és a savanyú uborka „házasságáról", amit Bill Kelly, a Grandpa Joe's Candy Shop tulajdonosa és édességfeltaláló álmodott meg. A párosítás nem véletlen, hiszen a Pennsylvania és Ohio államban található kilenc üzlet mindegyike tele van savanyú uborkás termékekkel. Találni uborkás szódát, vattacukrot, kapros-uborkás nyalókát és cukorkát is – olvasható a people.com oldalán.

Az édes-savanyú Oreo szendvics a legújabb találmány. A tulajdonos fogta a két kedvenc ételét és egy újat készített belőlük. Szétszedte a kekszeket, és vékonyra szelt savanyú uborkát tett a krémre, majd visszaillesztette a keksz tetejét. Ezután az egészet csokiba mártotta, mert elmondása szerint minden sokkal finomabb, ha még csokiba is mártják.

Az előkóstolók szerint a savanykás uborka íze nem is annyira tolakodó, mint várták. Az ízek jól kiegészítik egymást. És aki egyébként is rajong mindenért, ami savanyúság, az szeretni fogja, és még házhoz is rendelheti a háromdarabos csomagot 9 dollárért.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek