Ez a kávézó minden Instagram fotós álma

Hazai influenszerek között talán még nem akkora divat, – bár ki tudja – de külföldön egyre több Instagram-véleményvezér rendel ki ételt egy étteremben, vagy koktélt egy bárban, hogy csak lefotózza azt. Hogy ez mekkora pazarlásnak számít, az már egy másik téma. Azonban olyan helyek is vannak a világban, ahol a legellenállóbb fotósok sem tudnak nemet mondani a kóstolásra, hiszen minden olyan ennivalóan néz ki az asztalon.

Egy müzlitálat reggelire?Forrás: Speedos Cafe / Facebook.com

Aki most szeretné felpörgetni gasztro témájú Insta-fiókját és éppen Ausztrália fővárosában, Sydney-ben jár, vagy a közeljövőben oda készül – és még egy finom villásreggelit is elfogyasztana – akkor az keresse fel a Speedos Cafe nevű helyet a csodálatos Bondi Beach mellett.

A kávézót nemrég a világ leginstagram-barátabb helyének választotta a Big 7 Travel cég, mivel nincs olyan süteménye, müzlije, kávéja, gyümölcsturmixa, főétele és palacsintája, ami ne játszana száz színben és ne kívánkozna fotóra - persze egy kis szűrős rásegítéssel.

Tésztaleves Speedo Cafe módraForrás: Speedos Cafe / Facebook.com

Az eddig elkészült képeken is látni, hogy a menün találni hatalmas rántottát és palacsinta tornyot is, de egészségesebb müzlitálak és turmixok is díszelegnek a listában. És a hátteret mindegyikhez az ország egyik legszebb tengerparti szakasza nyújtja.

Tengerpart és karamellizált banános chia mag palacsinta juharsziruppal és pisztáciávalForrás: Speedos Cafe / Facebook.com

A kávézó egy szerény kis helyként gondol magára, ami most nagy megtiszteltetésben részesült azzal, hogy elnyerte a címet. De azért látni a gondosan készített fotókból, hogy nem most kezdte a kattintgatást és a gasztro-dizájn kitalálását.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek