Egy falatnyi irodalom és egy tányér lecsó Zánkán

 Zánkán, a Fügekert-Bed&Wine-ban, a szép Káli-medencében a sercli nem a vége, hanem az eleje, a veleje mindennek. Legalábbis a SERCLI elnevezésű irodalmi és gasztro programsorozat szerint minden ezzel kezdődik. Hogy megtudjuk miért és hogyan, látogassunk el 2019. augusztus 24-én az első felvonásra.

Forrás: Fügekert-Bed&Wine / Facebook.com

A SERCLI No. 1. tele lesz történetekkel és finom falatokkal, amiket jó borokkal támogatnak meg a szervezők és a Fügekert tulajdonosai. Lehet majd tunkolni, ízlelgetni és kibeszélni is. Főleg, hogy minden alkalomra egy érdekes vendéget is hívnak. Az augusztus 24-i délelöttön Müller Péter Sziámi, költő, zenész, énekes és polihisztor mesél majd a teraszon és mellé megfőzi kedvenc ételét is, ami a lecsó.

A 11 órakor kezdődő irodalmi Brunch-ra a Facebook eseményen keresztül lehet jelentkezni. A délelőtt ára 6390 Ft/fô, mely tartalmazza a belépőt, 3 fogást és egy pohár habzó bort ajándékba. A szervezők remélik, hogy az elkövetkező Sercliken felbukkan még Grecsó Krisztián, Tòth Krisztina, Cserna-Szabó András, Dragomán György és Szabó T. Anna.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek