Ingyenes életmód hétvége nem csak növényevőknek

A Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban, 2019. szeptember 14-15-én megrendezett környezettudatos szemléletű, családi rendezvényen minden olyan kérdésükre választ kaphatnak, ami a vegetáriánus életmódhoz kapcsolódik.

Forrás: Innomotion Studio/Marton Melinda

Akkor is találnak majd itt programokat, ha még csak fontolgatják az átállást és nem tudják, hogyan is kezdjenek bele. De azoknak is lesznek érdekes előadások, akik a környezetvédelem, a vegán kozmetikumok, a gyógynövények és húsmentes receptek, étrendek után érdeklődnek.

A két nap alatt ingyenen kérhetnek majd tanácsot természetgyógyászoktól, izgalmas dokumentumfilmeket nézhetnek, lesz „főzőszoba", ahol a fesztivál teljes ideje alatt főzőkurzusok is lesznek, de csoportos jógán, relaxációs foglalkozásokon, zenei és tánc-programokon is részt vehetnek.  Amíg a szülők főznek, meditálnak vagy előadást hallgatnak, a kicsik a játszószobában tölthetik az időt. Az esemény idei arca Hevesi Tamás, aki immár 30 éve maga is vegetáriánus - olvasható az egeszsegvar.hu oldalon.

Forrás: Innomotion Studio/Marton Melinda

A fesztivál célja, hogy eloszlassa a vegetáriánus étkezéssel kapcsolatos tévhiteket, illetve, hogy rávilágítson arra, hogyan élhetünk egészségesen sok zöldség és gyümölcs fogyasztásával. A rendezvényre a belépés ingyenes.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek