Ingyenes életmód hétvége nem csak növényevőknek

  A Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban, 2019. szeptember 14-15-én megrendezett környezettudatos szemléletű, családi rendezvényen minden olyan kérdésükre választ kaphatnak, ami a vegetáriánus életmódhoz kapcsolódik.

  Forrás: Innomotion Studio/Marton Melinda

  Akkor is találnak majd itt programokat, ha még csak fontolgatják az átállást és nem tudják, hogyan is kezdjenek bele. De azoknak is lesznek érdekes előadások, akik a környezetvédelem, a vegán kozmetikumok, a gyógynövények és húsmentes receptek, étrendek után érdeklődnek.

  A két nap alatt ingyenen kérhetnek majd tanácsot természetgyógyászoktól, izgalmas dokumentumfilmeket nézhetnek, lesz „főzőszoba", ahol a fesztivál teljes ideje alatt főzőkurzusok is lesznek, de csoportos jógán, relaxációs foglalkozásokon, zenei és tánc-programokon is részt vehetnek.  Amíg a szülők főznek, meditálnak vagy előadást hallgatnak, a kicsik a játszószobában tölthetik az időt. Az esemény idei arca Hevesi Tamás, aki immár 30 éve maga is vegetáriánus - olvasható az egeszsegvar.hu oldalon.

  Forrás: Innomotion Studio/Marton Melinda

  A fesztivál célja, hogy eloszlassa a vegetáriánus étkezéssel kapcsolatos tévhiteket, illetve, hogy rávilágítson arra, hogyan élhetünk egészségesen sok zöldség és gyümölcs fogyasztásával. A rendezvényre a belépés ingyenes.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!