Már lehet online szavazni a Csak a Mentes Év Séfjére!

Második alkalommal rendezik meg a Csak a Mentes Év Séfje versenyt, melyen a tavalyihoz hasonlóan idén is sokan részt vesznek. A verseny célja továbbra is az, hogy felhívja a figyelmet az allergénmentes, egészséges táplálkozás fontosságára, valamint bemutassa, hogy allergénmentesen is lehet finoman és változatosan étkezni.

Forrás: csakamentes.hu / Facebook.com

Aki szeretne játékosként részt venni a megmérettetésen, az fordulónként beküldhet egy receptet. A játékosok e-mailen beküldött saját receptekkel nevezhetnek, melyek felkerülnek a csakamentes.hu weboldalára, ahol a legtöbb szavazatot kapott recept beküldője nyeri az adott fordulót, vállalva ezzel, hogy részt vesz a Szuperdöntőben. Az első forduló 2019. augusztus 1-től 2019. augusztus 31-ig tart (online), a második 2019. szeptember 1. – 2019. szeptember 30. között lesz (online). A harmadik, szintén online fordulót pedig 2019. október 1. és 2019. október 31. között tartják - olvasható a csakamentes.hu oldalon.

A három forduló győztesei élőben mérhetik össze tudásukat szakmai zsűri előtt a Salt'n Pepper főzőiskolában, 2019. november 6-án. A Szuperdöntőben a zsűri figyelni fogja az ízt, az állagot és a zamatot. A kreativitást és az egyediséget, illetve az ételkészítés módját, a munkaterület tisztaságát és a tálalást. Aki a legtöbb pontot kapja összesen, az lesz az Év Séfje.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek