Matcha mesék a felkelő nap országából

  Aki még nem hallott erről a teáról, annak azért, aki pedig még többet szeretne megtudni róla és kóstolna is, azoknak pedig azért lehet érdemes ellátogatni a Flying Bird Teahouse matcha tea workshopjára, amit 2019. augusztus 23-án tartanak.

  Forrás: Flying Bird Tea House / Facebook.com

  A 18 órától kezdődő workshopon megismerhetik a matcha tea történetét és eredetét, hallhatnak a teacserjék termesztéséről, nemesítéséről és a tea feldolgozásáról, illetve híres teaházakról, teáscsészék évszázadok óta változatlan motívumairól, valamint a japán teaszertartás és teaművészet több száz éves tradíciójáról – olvasható az esemény Facebook oldalán.

  A tanfolyamoknál kötetlenebb formában zajló est folyamán a résztvevők elkészíthetnek egy mindennapi fogyasztásra szánt matchát, és megkóstolhatjátok a minden tekintetben legmagasabb minőséget képviselő teákat is. Az esemény részvételi díja 4400 Ft/fő ami tartalmazza a teák és matchás édességek, sütik kóstolását is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!