Jön a nyár legfullosabb borkóstolója

A Winelovers szervezésében a sokak által kedvelt sétálókóstoló rendszerét Budapest egyik legkomolyabb rendezvényhajójára viszik 2019. július 11-én. A Margitsziget és a MÜPA között közlekedő Budapest hajó emeleti részen 50 bor várja majd az érdeklődőket. A fél 8-tól negyed 9-ig zajló vacsora időszakában pedig korlátlanul lehet fogyasztani a Kreinbacher díjnyertes Classic Brut pezsgőjéből és a hajó szakácsai által kreált falatkákból (sajtkrémes bouché, libamáj mousse, olíva variációk, grissini és tortilla) – olvasható az esemény Facebook oldalán.

Forrás: Winelovers River Night

Az extra hosszúnak számító, két teljes órán át tartó hajókázás alatt 12 borász áll majd a vendégek szolgálatára, így nem csak kóstolni lehet majd, de tudást is szerezhetünk. A vendégekkel együtt vitorlát bont a Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet (Balatonboglár), a Büttner Borászat (Badacsony), a Cseri Pincészet (Pannonhalma), a Dubicz Borászat és Szőlőbirtok (Mátra), a Fekete Borpince (Szekszárd), a Gere Tamás és Zsolt Pincészet (Villány), a Kőfejtő Pince (Nagy-Somló) , a Linzer-Orosz Borászat (Sopron), a Pántlika Pincészet (Balatonfüred-Csopak), a Sanzon Tokaj (Tokaj), a Törley Pezsgőpincészet (Etyek-Buda), és a Vesztergom Pince (Balatonfüred-Csopak).

A Winelovers River Night borhajója a Vigadó téren várja majd az utasait 18 és 19 óra között a Budapest hajó megállójában. Onnan hajózik ki 19 órakor és horgonyoz le 21 órakor. A rendezvényre a jegy 10.900 Ft/fő, amely tartalmazza a hajókázást, a korlátlan borkóstolót az esemény ideje alatt, és a korlátlan étel- és pezsgőfogyasztást 19.30-tól 20.15-ig.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek