Naplemente, tűzgyújtás, ChardonnÉJ

Fergeteges buli, fantasztikus chardonnay-k, délután korlátlan kóstoló, helyi kulináris finomságok, naplemente, tűzgyújtás – mindez csodás környezetben, az Etyeki Kúria szőlőtőkéi között, csak egy rövid buszútra Budapesttől. Az ötödik ChardonnÉJ, a chardonnay-k fellegvárában, Etyeken az Öreghegyen várja majd az érdeklődőket 2019. június 22-én, szombaton.

Forrás: Etyeki Kúria Borgazdaság Winery / Facebook.com

A borkedvelők a borszakma jeles képviselőivel együtt tölthetnek el egy délutánt és végigkóstolhatják a fajta legszebb tételeit és kiválaszthatják kedvenceiket! A belépőjegy fejében a 17.00 órától 20.00 óráig tartó sétálókóstolón korlátlan a chardonnay fogyasztás – olvasható a sajtóközleményben és az esemény Facebook oldalán. A burgundi és az újvilági chardonnay-k mellett idén már a Kárpát-medence több országából is érkeznek borászatok.

A kóstolást esti bulik kerekítik le; a színpadon ünnepli majd fennállásának 10. évfordulóját a Random Trip Krámli Kingával, a KosziJankával, MC KEMON-nal és Jász Andris-sal, amit DJ Q-Cee afterpartyja zár.

Forrás: Etyeki Kúria Borgazdaság Winery / Facebook.com

A ChardonnÉj belépőjének az ára 12 000 Ft/fő, ami tartalmazza a sétáló kóstolón a korlátlan borfogyasztást, a busztranszfert és az esti koncerteken való részvételt. Az előzetes regisztrációhoz kötött transzfer a BAH csomóponttól indul majd az Etyeki Kúriához 14.30, 16.30, 16.45 és 17.00 órakor, valamint vissza. de előzetes regisztrációhoz kötött! Jelentkezni az etyek@etyekikuria.com email címen lehet.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek